- Tipus de vi: Negre
- Bodega: Martí Serdà
- Anyada: 2011
- Raïm: Cabernet Sauvignon (25%), Garnatxa(75%)
- Graduació: 13%
- D.O.: Penedès
- Preu: 7€
- Primera cata (acabada d'obrir)
- Segona cata (passats 5')
- Tercera cata (passats 25')
De les caves que han creat el ja famós Xitxarel·lo, nosaltres us volem parlar avui d'un altre vi de les seves bodegues, el Vinyet.
Un vi menys pretenciós que el xitxarel·lo, però no per això menys atractiu a l'hora de tastar-lo, i que podem trobar tant blanc, com rosat o negre. El negre del que us parlem avui, és una bona combinació de Garnatxa amb Cabernet Sauvignon, trobem que molt encertada.
Visualment té un color teula fosc, cirera, molt intens.
En nas es noten aromes a fruita vermella madura, aquí coincidim plenament amb la nota de cata 'oficial' (cosa que no ens passa sovint, sempre notem menys aromes dels que diuen...)
Ja en el seu pas en boca, apreciem un vi amb un punt afruitat, però no gaire, i sedòs i amb bon cos. Ens atrevim a dir que les fruites que notem són justament de fruits vermells, del bosc, que fan d'aquest criança un vi bastant llaminer.
A casa l'hem acompanyat amb una carn vermella a la planxa amb salsa al pebre verd, però no aniria gens malament com a company d'una fusta de formatges.